test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 21 August 2017

Giveaway by LZ

hi there,

join giveaway segmen lagi, kali ni kita join GA dari cik planner kita, LZ ... hadiah2 menarik disediakan .... mrs pip busy pula these few weeks, nak buat GA sendiri still tak buat buat lagi ni 😕 ... insyaallah minggu ni mrs pip buat GA , hope ada sambutan, muehehe .... so sebelum buat GA sendiri, join dulj mana2 GA yg sempat ni ...


nak join, korang klik banner kat atas tu .... dan mrs pip siap salin syarat2 penyertaan untuk korang ok ... tak susahkan syarat2 nya, jadi apa tunggu lahi, jom kita memeriahkan GA cik planner kita ni ....

1. Follow blog ini, Lady in Red Planner,
2. *Follow Instagram : @ladyinredplanner,
3.* Like Facebook Page : ladyinredplanner,
4. Copy banner di atas dan buat satu entri bertajuk : "Giveaway by LZ" dan backlink dengan entri ini.
5. Berikan pendapat ikhlas anda mengenai blog Lady in Red Planner minimum sebaris ayat.
6. Publish entri anda dan letak link entri tersebut di ruangan komen entri ini. Jangan lupa nyatakan nama IG atau Facebook anda.

cheers.

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017