test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Friday, 14 July 2017

Dengan siapa saya tak boleh bersalam ?

hi there,

sedikit perkongsian.

thanks mama maszull yang sharekan ni kat entry postnya terlebih dahulu ....


selalu terbabas bab bab salam salam ni kan, semoga kita saling ingat mengingatkan ....

semoga mendapat manfaat semua T_T

iklan sekejap
jangan lupa join segmen bloglist mrs pip, tarikh akhir 20/7/17
klik banner untuk join T_T


cheers.

8 comments:

  1. betul tu kadang-kadang terbabas jugak..selalu jugak husband ingatkan siapa and dengan siapa kita tak boleh bersalam, good info btw

    ReplyDelete
  2. Memang penting untuk belajar tahu siapa yang boleh n tak boleh. Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  3. memang kena extra alert bab2 macam ni

    ReplyDelete
  4. Bagus perkongsian ini.. Perlu sentiasa di share untuk peringatan bersama..

    ReplyDelete
  5. sgt beri manfaat, mrs,pip :) tq.

    ReplyDelete
  6. Perkongsian yang bagus, thanks sis kerana peringatkan.. =)

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017