test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Wednesday, 5 July 2017

Senarai nama pemenang LAZADA RAMADHAN RAYA BLOGGER CONTEST ; Congrats to all winners!

hi there,

Senarai pemenang LAZADA RAMADHAN BLOGGER CONTEST sudahpun diumumkan ... alhamdulillah, mrs pip tersenarai menang voucher tempat ke3 bernilai rm100 bersama bloggers lain juga...



Dan tahniah kepada MRS A sebagai pemenang utama ...


Congrats semua yg menang, dan yg tak tersenarai tu, jangan sedih .... kita tunggu pula contest seterusnya dari Lazada, kot2 korang pula yang menang .... #rezekiraya #syukurselalu #berlapangdada #moodshoppingkembalilagi

klik banner untuk join
tarikh tutup 20/7/17

cheers

18 comments:

  1. Eh nama kita pun ada terselit la. Alhamdulillah.. Tahniah mrs pip

    ReplyDelete
  2. tahniah kak...yeah rezeki raya

    ReplyDelete
  3. Tahniah sis.. Rezeki raya la nie.. =)

    ReplyDelete
  4. Syukur alhamdulillah. Tahniah Mrs Pip :)
    Yatie pun terselit. hehe.

    ReplyDelete
  5. nama IQ pun ada juga, Alhamdulillah...rezeki raya...=) tahniah mrs pip dan blogger yang lain =)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...ada jugak terselit nama tu

    ReplyDelete
  7. Congrats mrs pip..alhamdulillah..terselit jgk nama i kt situ..rezeki lps raya..yeah

    ReplyDelete
  8. yay tahniah mrs pip! hikhik rezeki

    ReplyDelete
  9. akak ada dapat emel tak? saya tak dapat pastu emel sendiri and dia mintak details. pastu tak da reply lagi. hahaha.

    // Sambil tu jemput join contest saya jugak - just click
    HERE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah...cuma dpt email request details saja hari tu...
      Voucher code tu Lazada tak bagi lagi ...

      Delete
    2. lega rasa takot sorang-sorang je kena macam tu

      Delete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017